Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je prosao "decije bolesti" za 6 meseci koliko je tad bila garancija,onda u redu.Kao nov.Kad bi uspeo da mu smaknes cenu na 16k,bilo bi ekstra.Jos postoji mogucnost i da je bolji od novog jer su mu verovatno decje bolesti resene u garantnom roku i sad moze da sljaka godinama bez problema.
Zna li se precnik klipa kod tvog novog 577? Ima li osetne razlike u tih nepunih 3 cm razlike?
Zna li se precnik klipa kod tvog novog 577? Ima li osetne razlike u tih nepunih 3 cm razlike?
Naradio se taj za 4 godine ako ima 1700 sati,ja mislim da se prodaje pola godine ako ne i jace tu cenu nece dobiti nikad a ni priblizno razumem da je cilj svima da prodaju sto skuplje da bi posle morali sto manje da doplacuje ako hoce veci traktor,po mom ovu cenu vredi da ima nekih 200 sati max 300Много је и 15000,звао сам га,ваљда рече да има око 1700сати.То је доста рада за 4године.Продаје и обртни плуг уз њега,има много земље па му треба већи трактори.Нов 19300 а он ставио 17300,па ко би био луд да то пазари по тој цени.Не знам,пуно је пара.
Ma ja delam s tim traktorom i većinom brdo on pjeva makar neko tvrdi tamo po ravnicama .
Teška zemlja je kod mene on vuče drugom u sva brda tanjurača ide .
Nemam rječi najvažnije je da je ispravan nema kud neće ići .
Ako nema guma kočnica i takvih stvari kao neki to je druga stvar.
A što se tiče p linije on nema neku buku a i sic je pristojan.
online photo storage
Ako neko reče da ovakav stroj ne valja i nemože parirat zapadnom traktoru iste snage taj onda nema pojma.
Eto mjenja fendta za zetro ili imt ...
Sigurno se usrećio..
http://www.njuskalo.hr/traktori/fendt-turbomatik-309ls-zamjena-oglas-12305368
Много је и 15000,звао сам га,ваљда рече да има око 1700сати.То је доста рада за 4године.Продаје и обртни плуг уз њега,има много земље па му треба већи трактори.Нов 19300 а он ставио 17300,па ко би био луд да то пазари по тој цени.Не знам,пуно је пара.