Jedno pitanje vezano za merac,kod imt 539 kad je traktor zagrejan kad izvadim merac ulje baca tj,prska podaleko u kapljicama a ima malo i pare da li to znaci da je motor pri kraju i uopste koji su pokazatelji da je motor vec odradio svoje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemora znaciti ,nisi napisao koliko ti trosi ulja,ako malo trosi mozes ga terati dugo.Jedno pitanje vezano za merac,kod imt 539 kad je traktor zagrejan kad izvadim merac ulje baca tj,prska podaleko u kapljicama a ima malo i pare da li to znaci da je motor pri kraju i uopste koji su pokazatelji da je motor vec odradio svoje?
Malo ne logicno. Ja u Rakovicu naspem oko 8l, a kako su motori veoma slicni, razlika u 1l je malo cudnaSad gledam u knjizi pise 7 litara.Ja u 540 sipam 6,5 litara staje.Zar samo pola litre vise za klip vise.
Ajd da pitam ja jednu "glupost"...
Zanima me da li je moguce ugraditi na IMT 539 koljevku i prednji trap s IMT 540?? Vjerujem da se moze bez ikakvih problema posto ovi traktori nose isti motor samo da ce nastati problem s montazom haube od 539 na koljevku od 540.
Isti su motori ,ali nije isti odlivak kartera napred .Nepasu gornje rupe .