Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel bi taj traktor mogo nosit prskalicu 400 litara,zgrtat sijeno i prevoz sijena i ostalih sitnih poslica bez nekih problema sto se tice snage? po meni je 539 poslabasan traktor a kamoli ovo.
hehe i moj 539 isto sve te poslove radi i obraduje 15h zemlje i prezadovoljan sam.mali ekonomican samo da ga imam sa prednjom vucom nebi mi trebao nijedan drugiAko nemas brdovit kraj sa losim putevima kupi 539 za te potrebe.
Ja na mom vucem Kranj 400 litara prskalicu svuda za sve potrebe, bez problema. Kosacica rotaciona je godina isla na njemu, dok je nisam prodao (ne kosim vise). Ore dvobraznim i jednobraznim, sadalica za kukuruz, sejalica 634 IMT je nekidan skinuta sa njega (vozio je naravno punu semna tamo amo...).
Danas sam bas vukao punu prikolicu drva sa njim iz sume... tih mojih 6Ha opsluzuje mi sasvim ok.
Najvise sto sam sa nim vukao je jednoosovinka sa duplim stranicama pa i preko toga prepunjena kukuruzom ...
Moze limi neko reci tezinu imt 558 traktora potrebna mije hitno.