IMT

Da,rasklimaju se samo tako i za kratko vreme. Eventualno odmah nove da modifikujes,tj povadis nitne-blok zakovice i zamenis ih sa sarafima,podloskama i maticama M4 ili M5. Mada i to nije sigurno da je trajno resenje... Moze da se desi da i pored tog pukne plastika..... Ja znam da ne bih kupio farove od 21 okt., a ti kako hoces.

Necu ni ja da ih kuupim... Drugaru sam predlagao to resenje da stavimi srafove...

Kod mene na 540 su u masku ubacene okrugle maglenke Hella,rade preko releja i ima svaki far svoj prekidac,sijaju ekstra,kad je rec o farovima i svetlima Hella je br.1

Vrede svaki dinar u njih ulozen (a dobio sam ih dzabe:osmeh:)

Kod mene na 540 su u masku ubacene okrugle maglenke Hella,rade preko releja i ima svaki far svoj prekidac,sijaju ekstra,kad je rec o farovima i svetlima Hella je br.1

Vrede svaki dinar u njih ulozen (a dobio sam ih dzabe:osmeh:)
I za mene je Hella No.1. jedini problem je njihova cena koja je bas visoka. Na kamionu na lampama male privrede su se istopila plasticna kucista stopaljki (zaglavio STOP automat), sijalice se nakrivile i izgubile kontakt sto ne bi smelo da se desi. Sad sam ipak stavio manje sijalice,a li moram traziti neke kvalitetne stopalkje. Ove em izblede od sunca em im kontakti nisu ni za sta::lose::
Od domacih proizvodjaca (da valjaju) su samo Saturnus (danas je to mislim Hella) i 21. Oktobar (bar stopaljke i zmigavci). Saturnus je ispred 21. Oktobra, no kako ga nema u ponudi ja sam za TD-a kupio Oktobrove stopaljke.

Evo kako je izgledala makina od naseg clana...

693d4c650d43a776fd665088.jpg

Ali je posle sredio svaka mu cast!!!!!!

4f313d22cc4412af540acdd6.jpg

c3900caa9dbc1d805007a18a.jpg

a37143a03b62d827698f4c03.jpg

5d801af0784667948341c171.jpg

Neka se javi kolega cija je masina IMT 560... :bravo:

I ja cu moj ovako da sredim,ima da bude kao na prvoj slici cak i malo bolji:haha:

- - - - - - - - - -

Ej,a leze mu gume 16-ce,sa 14 je kao zgoljav spreman za lansiranje u nebo:osmeh:

Vec sam se dogovorio sa komsijom Montoyom da mi sutra slika kako je uradjeno na novijem tipu,on ima dobar ajnslang.Necu da izmisljam vrucu vodu kad je vec izmisljena,samo prekopiram.Ako bude dobre volje mozda okaci slike u ovoj temi:osmeh:
Evo Mirko obecanih slika
2408b5364560562.jpg
[/URL] [/IMG]
Pun levo
7ff255364560568.jpg
[/URL] [/IMG]
Pun desno
d7c7f4364560575.jpg
[/URL] [/IMG]
e07ad5364560588.jpg
[/URL] [/IMG]

A jbg nisam ko ti pametan i lijep kao tvoj avatar od torpeda propala industrija.
2090 je stroj samo takav al kako bi ti to mogao znati.

danas sam gledo jedan 539 koji je na prodaju. cijena tu i tamo. ali cudo veliko koje sam ja prvi put vidio. motor rakovicin sa 2 klipa. jel to serijski traktor ili nesto budzeno u garazi?

danas sam gledo jedan 539 koji je na prodaju. cijena tu i tamo. ali cudo veliko koje sam ja prvi put vidio. motor rakovicin sa 2 klipa. jel to serijski traktor ili nesto budzeno u garazi?
Taj nije 539 to je 28ks i pravljeni su za izvoz sa dva klipa,a za koga su radjeni nemogu da se setim pa nebi da lupam bezveze!

Nazad
Vrh