Kremator
Član
Mirko jel ima mesta da se klip i spona mimoilaze? sponu da spustis a kacenje klipa na nju izdignes, i klip da podignes ako moze, samo da nesto ne udara u kolevku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druže, ja želim dobronamerno pomoć svakome, stoga nemoj vređati i omalovažavat nekog tko ti je želio pomoć, a ne zbog broja poruka.Zamolio bih ako neko hoce da napise nesto neka prvo pogleda slike mog traktora,a ne ovako da se pise sta se stigne samo da se napravi sto vise poruka pa posle ko ovo procita....
Druze nebi me cudilo da si okacio sliku Zetora ili Ursusa a ja imam traktor 560 bez prednje vuce.
Idi na temu "ugradnja hidro volana" http://poljoinfo.com/showthread.php?2423-Ugradnja-hidro-volana/page3, tamo češ naći rešenje svog problema.Pa brate moj stavis sliku traktora sa prednjom vucom a kod mene obican 560,ta dva tipa nemaju veze s vezom.
Cira92,pazi da te ne stigne ona( velika cistoca je produkt bolesnog mozga ) sala na strznu svaka cast moj traktori su bili ovako cisti samo po izlasku iz fabrike.
Skini i te farove sa 539,nerviraju me
Uzmi njih ili wesem
Pa nije ako je mehanicki volan kao kod tebe,ima veci ajnslang.Mehanicke kocnice neznam kad cu stici da ugradim,terace se to ovako bez kocnica samo da mu stavim onaj nosac tegova napred da imam za zaustavljanjeUgradi mu mehanicke kocnice I mozes ga okretati kako hoces. Nije on bas tako problematican.
Nikako plasticne firme 21 oktobar! Wesem,Hella....
A od kog proizvodjaca su sad na traktoru?