Tomić Toma
Član
polublindirana kabinaIMT u vojnom izdanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
polublindirana kabinaIMT u vojnom izdanju.
Dzaba pisanje,samo IMT i to je zacrtano crvenim slovom.E sad koja varijanta ce vidimo.Ne odgovarajte coveka od IMT-a.
Ciljam radije na trobrzinca,575,578,585,588
Za to sto ti treba,traktor ko izmisljen.
Ja ulje a recicice misljenje i drugi majstori na forumu,nisam jediniZar se ulje najbolje pokazalo?
Ok,menjao sam ja to na vise IMT-a,znam da svi sa novijom limarijom imaju spori kardan ali za stari nisam bio siguran.Kako da znam dali je neko vec ubacio direktnu osovinu za kardan,jedino da imam rengenske oci da gledam kroz kuciste
- - - - - - - - - -
Stari 575,585,588 imaju onu budzu ali imaju direktno vratilo fabricki(brzi kardan)
Tako je i kod mene nam bivšem 560 82 godište imao budžu a bio brzi bez prepravkiOk,menjao sam ja to na vise IMT-a,znam da svi sa novijom limarijom imaju spori kardan ali za stari nisam bio siguran.Kako da znam dali je neko vec ubacio direktnu osovinu za kardan,jedino da imam rengenske oci da gledam kroz kuciste
- - - - - - - - - -
Stari 575,585,588 imaju onu budzu ali imaju direktno vratilo fabricki(brzi kardan)