Ursus
Član
Kad vratis termostat, stvara se veci otpor u sistemu i bolje cirkulise rashladna tecnost. Ne kosta te nista!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Becarr94
Probaj drugi sat za merenje temperature staviš da vidiš možda on zeza.
Kad vratis termostat, stvara se veci otpor u sistemu i bolje cirkulise rashladna tecnost. Ne kosta te nista!
E ovako,skinuo sam izduvnu granu upalio traktor i turirao izletela je tek po neka varnica mislim da je to normalno ili mozda gresimProbao je i sa drugim satom...
- - - - - - - - - -
Kao i kolegi ni meni nije logicno da vrati termostat...
Mislim da Zare moze biti najblizu istine - videcemo.
E ovako,skinuo sam izduvnu granu upalio traktor i turirao izletela je tek po neka varnica mislim da je to normalno ili mozda gresim
A sto se tice hladnjaka dva puta sam ga ispirao,kad sipam vodu u njega ne mogu da stignem da ga napunim voda sasvim dobro prolazi kod njega .
A da li je normalno da podigne temperaturu na 70c posle 10 min voznje prazan po putu?Moj 539 BEZ TERMOSTATA u laksim radovima drzi temp. na 60 stepeni a u oranju i tezim radovima ide i do 90 stepeni....
Vratio sam mu danas i termostat ista prica i sa njim.Vrati mu nazad termostat.
To nije normalno.
A jel normalno to da ima temperaturu od 70c na 10 min voznje praznog traktora?Ako ima termostat i te kako je normalno... pa radna temperatura IMT traktora je 80°C i ja ne znam sta se svi bunite ako je temperatura u ZELENOM podrucju...
Dok god ne prelazi 90°C u radu to je NORMALNO i nista se ne brinite. Ako krene preko 90 onda trazite problem a ovako to nema apsolutno smisla.
A jel normalno to da ima temperaturu od 70c na 10 min voznje praznog traktora?
Ako ima termostat i te kako je normalno... pa radna temperatura IMT traktora je 80°C i ja ne znam sta se svi bunite ako je temperatura u ZELENOM podrucju...
Dok god ne prelazi 90°C u radu to je NORMALNO i nista se ne brinite. Ako krene preko 90 onda trazite problem a ovako to nema apsolutno smisla.