To stoji,ali ja sam pored ovog elektronskog ugradio i onaj "zivin" termometar.Ne mora da znači da je sat dobar. Ti si menjao termodavač ali ne i sat, šta ako je tvoj termodavač ispravan pa onda i sa drugim termodavačem imaš istu situaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To stoji,ali ja sam pored ovog elektronskog ugradio i onaj "zivin" termometar.Ne mora da znači da je sat dobar. Ti si menjao termodavač ali ne i sat, šta ako je tvoj termodavač ispravan pa onda i sa drugim termodavačem imaš istu situaciju?
što nisi rekao da trebaš, mogao sam ti uzeti danas......
Kako sam razumeo a i procitao,a ne citam na brzaka njega zeza traktor evo vec 2 nedelje.Ali ustvari od prosle godine ga zeza od kad je izvadio termostat.Ko ce sve to razumeti.Vidimi da se dosta hvatate na hladnjak... Ako je grijanje pocelo naglo, jel to ne bi moglo biti da se neko od crijeva "raspalo" iznutra i da koci protok tekucine kad traktor radi? Znam za dva slucaja gdje se ovo desilo sa sistemom za hladjenje motora i za bezbroj slucajeva s crijevima za gorivo.
Koliko moze da vredi samo kuka od automatske kuke za imt 539 itd.? davno kupljena nova i stoji, nije ni jednom namestena na traktor.