Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hladnjak je cist,termostat sam izvadio prosle godine i nije mi se to desavalo dok je imao termostatDa li je hladnjak iznutra cist....kad si izvadio termostat ? Jel ti se to desavalo dok je bio termostat na svom mjestu ?
Prvo je poceo da se greje sa presom sto mi se nikada nije desilo,a onda sve cesce sta god radio sa njim temperatura se dizala na 70c sto mi se nikada nije desilo cak ni u dubokom oranju,sve ovo traje nepune dve nedelje.Ako vec nije bio problem u dihtungu zasto ste ravnali glavu? Moze ona da se premeri da se nebi bez razloga obradjivala.. Kad je poceo da se greje, jel odjednom ili postepeno povecavao temparaturu? (mislim na vremenski period od par dana ili nedelja ) Probaj da ga vozis bez cepa hladnjaka mozda ima neki vazdusni cep u sistemu...
skini kaljis sa remenice i pogledaj dal ima zazora za pumpi ako ima crkava ti lezaj , tada oce vise da mesa vodu nego da je pumpa.Probacu tako,posto mi nista vise ne pada na pamet.
I na pumpu sam posumnjao i skidao je i pregledao sve je ok,kuciste je liveno.skini kaljis sa remenice i pogledaj dal ima zazora za pumpi ako ima crkava ti lezaj , tada oce vise da mesa vodu nego da je pumpa.
jel kuciste pumpe aluminijumsko ili liveno ?