Ares630
Član
Na koju stranu se pomera bos pumpa kod 577 da bi se dobilo malko ranije palenje?
Prema bloku motora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koju stranu se pomera bos pumpa kod 577 da bi se dobilo malko ranije palenje?
Koja strana prema bloku motora?
Gornja gde je poklopac regulatora,ili donja?
U Temi ''Dizel D2_Eurodizel razlika'' imas o tome, a clan Stalker se ubio od objasnjavanja o tome (vise puta).Sad cu i ja jedno neobicno pitanje postavit,da li za nase imt traktore i nije bas najbolje gorivo "euro4" cuh razgovor izmedju starijih traktorista,mozda su i u pravu jer to je verovatno za novije diesel motore a na nasim motorima se nista nije menjalo vise od pola veka.
Nije valjda sad da je bolje loz-ulje nego euro4 a D2 vise i nema
2 mm je zazor,odlicno rastavlja lamelu,sve se vidi odozdo,jedan stiska kvacilo,drugi gleda...
Opet ja,Lamela je dobra to znam,sad trenutno kad se stisne kvacilo gledano odozdo kroz rupu kardanska lamela se rastavi skoro jedan centimetar,znaci rastavlja je izuzetno dobro i previse,a sto kaze Bobo da moze da se ukljuci na prazno bez kvacila dok je traktor upaljen to ovde nemoze,jedino nesto da polomimo unutra i ukljucimo na silu,nece bez kvacila da pipne,ustvari i kad se stisne je isto ali iz nekoliko pokusaja uleti u jednom momentu zgodno.
Sinisa to smo probali,moze rukom da se okrece kad je traktor ugasen a kardan ukljucen,naravno stisnemo kvacilo do kraja i lepo rastavi,sve je to ok,ali kad upalimo traktor onda nastaje problem.