ciraj92 imas kompletnu instalaciju da narucis u jusel sabac 1700din.
Ma netreba mi cela instalacija,, Mada hvala sto si mi rekao jer je kod mene u okolini instalacija 3200din!!!!!!!!!!! Nisam znao da je tako jeftino tu... Hvala ti jos jednom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ciraj92 imas kompletnu instalaciju da narucis u jusel sabac 1700din.
Ma netreba mi cela instalacija,, Mada hvala sto si mi rekao jer je kod mene u okolini instalacija 3200din!!!!!!!!!!! Nisam znao da je tako jeftino tu... Hvala ti jos jednom...
Što se tiče prodajnog programa nije sve krš, ako naručujete pitajte ko je proizvođač. Ja sam od elektrike uzimao nekih prekidača, kutije osigurača itd - sve je to loše, indijska tafe proizvodnja i drugo.
Što se tiče usluge: e to je katastrofa. Takvu nadmenost i bezobrazluk nisam video nigde. Što kaže jedan moj prijatelj, oni misle da mi postojimo zbog njih, samo da im pare ostavimo. Ne znam koliko sam puta bio, ne fermaju te (ne obraćaju pažnju) ni dva posto. Stalno pakuju robu, prenose neke kutije (valjda šalju vama što naručujete od njih) a kupce u radnji ni ne primećuju. A ima ih uvek 5-6 da rade. Bezobrazluk prosto.
Za prodajni program se informises na njihovom sajtu, ko je proizvodjac. A sto se tice kvaliteta zna se recimo da je ''hela'' rotacija ok, a turska djene_djene, i tu ti nema sta neko soliti pamet.Problem je sto ljudi misle ako je dio Indijski, da je automatski iz ''tafea'', sto jednostavno nije tako, jer imaju dosta Indijske male privrede.Što se tiče prodajnog programa nije sve krš, ako naručujete pitajte ko je proizvođač. Ja sam od elektrike uzimao nekih prekidača, kutije osigurača itd - sve je to loše, indijska tafe proizvodnja i drugo.
Što se tiče usluge: e to je katastrofa. Takvu nadmenost i bezobrazluk nisam video nigde. Što kaže jedan moj prijatelj, oni misle da mi postojimo zbog njih, samo da im pare ostavimo. Ne znam koliko sam puta bio, ne fermaju te (ne obraćaju pažnju) ni dva posto. Stalno pakuju robu, prenose neke kutije (valjda šalju vama što naručujete od njih) a kupce u radnji ni ne primećuju. A ima ih uvek 5-6 da rade. Bezobrazluk prosto.
Ne kupuj tu instalaciju radi jednog kabla. Krajnje je ne kvalitetna. Ja sam kod sebe radio instalaciju tj reparirao sta je bilo problem. Mozes da provuces sam parce kvalitetnog kabla i zavrsis posao, da te sluzi . A ova stara ce trajati dok imas traktor.Ma netreba mi cela instalacija,, Mada hvala sto si mi rekao jer je kod mene u okolini instalacija 3200din!!!!!!!!!!! Nisam znao da je tako jeftino tu... Hvala ti jos jednom...
Na koji nacin se koristi i da li je agresivna?Kaustična soda se koristi za pranje rashladnog sistema, ima da se kupi u poljoprivrednim apotekama.