Bubu
Član
Pa na ovim fotkama sto si okacio fali ono vece srce koje povezuje manje srce i bandas. Hajde ti to lepo fotkaj pa okaci da vidimo sta si tacno pokusao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa na ovim fotkama sto si okacio fali ono vece srce koje povezuje manje srce i bandas. Hajde ti to lepo fotkaj pa okaci da vidimo sta si tacno pokusao?
Da i ja komentiram...Bobo, mislim da je tebe taj IMT dobro poslužio i da mu nemaš puno zameriti. Sviđa mi se što voliš IMT.(ovo iz potpisa)
Kakva je situacija sa IMT-om u Hrvatskoj? Koliko je zastupljen među ljudima, ima li ih starih i da li se prodaju noviji? Ti si upućen sigurno, a verovatno zna i Šanana kako je kod njega. Ne znam baš kakva je situacija u poljoprivredi kod vas, ipak ste vi u EUi ne znam šta se vozi od mašina. Pretpostavljam da su se ovi veći (novi) zemljoradnici orjentisali na zapadne traktore, mada se možda negde zaturio i po neki domaći. Gledao sam snimke sa protesta i blokada od prošle godine tu, retko da sam video poneki stari 577. Sve neki džondiri, kejsovi....sijaju se, šljašte po onom suncu letos. Rekao bi čovek: ''Bogato''.
jel normalno da ona 4 srafa sto drze kuku na 539 budu malo labaviji
Evo ovako pokusacu da objasnim,skino sam srce sa uskih felni stavio i na srednje rupe koje koje se srafe na glavcinu tu sam uvio u matice od sirokih felni,zatim sam pokusao nakaciti ostatak deo felne i uspeo nabaciti na brezone(na onih 8 kom) ali je cella felna udarila u siroku gumu.
Ali kako stoji veliko srce i kako stoji bandas? Te uske felne imaju jako mnogo kombinacija a tebi kanda fali par cm samo.