Jako su mekani... motori jako lose odradjeni, Odlijevci suplji, nema na mom terenu 549 da je radio imalo kako treba da mu koljevka nije napukla ili cak i pukla... moja je tek iz treci put povarena kako treba da ne puca dalje... kardani prednje vuce lose odradjeni, ne mogu se podmazivati i ne traju bas nesto. meni se od prvog dana klimaju prednji tockovi i to za zivo cudo jos uvijek ide kako treba i ne curi ulje iz prednje vuce. U prednjim reduktorima se napravi cijelo cudo opiljaka i tko to redovno ne mijenja nece mu trajati prednja vuca nesto narocito...
Sad tko mi kaze da ima taj traktor i da je "radio s njim kako treba" i da nije imao ni jedan od navedenih kvarova, ja kazem da taj traktor ne radi vise od 200 sati godisnje na 5 jutara zemlje.
Moj priprema sve moje povrsine dva puta tragom sa spremacem 2.20, orao je sve njive dok nije dosla brena, sad ore sve manje njive i po potrebi tanjura, bere kukuruze, vrsi u zetvi transport, malcira boga i vraga i ne mogu se sjetiti sta sve ne... Radne sate broji nekako sporo s obzirom koliko posao radi a o "sezonskom otvaranju motora" da i ne pricam...
Mislili smo da kupujemo stroj od traktora i kad je kupljen radilo se malo zemlje i za to je bio kao rodjen, sad na 60 jutara ima pune ruke posla i sto ga dulje imam sve mi se vise gadi...
Sve mi se cini da ce dobiti uskoro velikog brata