dragan.kovacev
Član
Oce prednji semering da procuri tom jacinom kad se ne stavi ona deklica-plek sto stoji ispred semeringa, vidi se na mojoj slici.
Upalili smo ga, jako lepo radi.
Upalili smo ga, jako lepo radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probacu da nabavim polovnu remenicu samo za probu,a posto nismo odvajali prednji trap(skinuta samo remenica)vraticemo je na vec postavljeni semering koji je radio jedva 15-ak minuta,pa cemo videti.
Majstor se zacudio kako je traktor sa lakocom upalio i pored toga sto je ujutru bilo mraza,a on napolju i motor go bez oplate(haube)
Kolega,nemogu a da te ne upitam cemu toliko velicanje imt577 kada u dvoristu imas Italijana?
Ja sam imao ideju da stavljam ali sam pazario Claasa pa sam odustao od toga. Ako imas originalne IMT uske felne, moze da zavrnes vece srce od uskog tocka na teg od 577 i bandas spram toga zavrnes kako ti odgovara.
Jel neko nekada stavljao duple tockove na IMT 577( npr za vreme setvospremanja i slicno). Dunula mi ideja, posto imam 2 para felni,siroke i uzane, da ove uzane na prolece nakacim nuz ove siroke i tako spremam njivu za setvu.
Da li neko zna da li se kvari alternator na traktoru IMT542 ako se u toku rada skine klema sa mase i kakav eventualno kvar izaziva? Radi se o iskrinom original alternatoru...