Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne seta gore dole,nego kao iskivljen tocak kad pravi osmice(izvinite,ali ne znam strucno sa se izrazim)
Gledajuci remenicu,sa jedne strane trag je 3mm od ruba,a sa druge strane 8mm od ruba
Tu remenicu baci preko tarabe i nadji negde polovnu dobru remenicu i nemoj nista da obradjujes.Stavi nov semering i probaj upali bez vracanja prednjeg mosta. Zakaci nekako hladnjak sa nekim duzim crevima i naspi vode , nemora da bude blizu propelera i slobodno upali bez kajisa.
Probacu da nabavim polovnu remenicu samo za probu,a posto nismo odvajali prednji trap(skinuta samo remenica)vraticemo je na vec postavljeni semering koji je radio jedva 15-ak minuta,pa cemo videti.
Majstor se zacudio kako je traktor sa lakocom upalio i pored toga sto je ujutru bilo mraza,a on napolju i motor go bez oplate(haube)
Za ulje nikad ne žalim. prvi puta sam menjao na 50 rh, drugi puta na 110 rh (pomešalo ulje i naftu preko AC pumpe, stavljena nova AC pumpa, novo ulje i filter) i sad ću menjati na 300 rh, uvek ide novi filter kod izmene ulja. Ulje sipam INA SUPER 5, pokazalo se jako dobro.Samo sipaj kvalitetno ulje, nemoj da zalis.
Ja sam letos radio generalnu na 565 i remenicu uopče nismo dirali, kako je skinuta, tako je i vračena. Da kucnem o drvo, za sad ni kapi ulja ni napred ni nazad na semerinzima (curka malo iza na spoju zvona, ali iz menjača, to smo odmah utvrdili), a ima preko 260 rč od generalne. Baca ulje jedino malo ispod šipke merača i kad se isforsira na iber gasu baci koju kap na odušak i vidi se da lagano izlazi para na odušak, ulje ne troši, recimo na 150 rč je na šipki merača falilo možda 1-2 mm ulja. Ja sam zadovoljan, traktor puca od snage. Puj, puj da ga ne urekenm!!!
@mirmag, želim ti svu sreću da središ napokon 577 i da radi i dalje, nedaj ga nikako za kokošinjac nakon svega, to bi bila velika grehota druže!!! Bogu za plakati da takav strašan stroj stoji negde iza šupe!!!