Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i meni je sad pukla kosta 100 evra polovna pa cu sad da trazim po vasaru da vidim dal moze nesto da se nadje jeftinije
ufffff, ovo je loseee. A kazes da si vec nosio remenicu provjeravati i da je bila u redu... Sta ako je dobila lufta na nutovima pa ju remen drzi zategnutu u jednom pravcu i dok se radilica vrti i tu moze doci do klimanja...
Ajde, rijesi vise te probleme, dobri su to traktori, steta je sad da ga ne uradis kako treba. Smucilo ti se sad al kad proradi kako treba bit ces sretan kao nikad. jasno stvar da bi i ti kao i svi mi voljeli u istoj situaciji da je sve uspjelo od prve ali kad to tako ne ide i to onda kosta i novaca i zivaca...
Mozda su ti u masinskoj radionici zamenili radilicu tebi uvalili deformisanu a tvoju dali nekom svom prijatelju to je vrlo moguce.Prijatelj je doveo majstora,koji mi je inace bio preporucen za generalku(rasklapanje,sklapanje) ali ja poslusao oca pa doveli druge ljude.
Covek trazi da startujem motor i odmah mu je zapalo za oko da remenica puno baca.Skinuli remenicu,a na njoj ocrtano kuda je isao semering posto je rdja uhvatila vanjski deo.Sve to ne bi bilo cudno da je putanja semeringa bila normalna.U ovom slucaju setanje semeringa je bilo preko 5mm(ako me razumete)
Ispalo je da remenica toliko baca da svaki semering procuri bukvalno odmah...
Po svemu sudeci mala je verovatnoca da je remenica kriva,a velika da je radilica da delu gde su nutovi kriva...odkud to,ja pojma nemam i nisam pametan...ispada da je bila kriva,a radila je normalno(ulje nije curelo nigde)U mas.radonici su me obradovali kada su rekli da ostaje na prvoj specijali i da je radilica ok...a sad....
Prekosutra remenicu nosim ponovo na proveru(mada ne znam sta ce reci novog,ako je vec par puta proveravana) pa cu videti sta dalje.I novu radilicu da uzmem,ali opet rasklapanje i troskova do zla boga...
Smuci mi se kada samo pomislim da sam ga hteo okariciti i raditi par sezona tako,umesto toga poslusao oca i pljunuo gomilu para da sve bude cakum-pakum,a ispalo NJESRA....
Ovo sto kaze kolega je u pravu verovatno strugar nije dobro doveo remenicu u centar i kada je nabio piksnu i obradio je centar je izasao iz ose i kada dodje na nutove ona onda pocne da baca sto dovodi do unistavanja semeringa.remenica je sigurno u ptanju ko zna kako je stezali u strug kad su ti radili tu biksnu,da je radilica kriva nebi mogla da se obradi.