Prijatelj je doveo majstora,koji mi je inace bio preporucen za generalku(rasklapanje,sklapanje) ali ja poslusao oca pa doveli druge ljude.
Covek trazi da startujem motor i odmah mu je zapalo za oko da remenica puno baca.Skinuli remenicu,a na njoj ocrtano kuda je isao semering posto je rdja uhvatila vanjski deo.Sve to ne bi bilo cudno da je putanja semeringa bila normalna.U ovom slucaju setanje semeringa je bilo preko 5mm(ako me razumete)
Ispalo je da remenica toliko baca da svaki semering procuri bukvalno odmah...
Po svemu sudeci mala je verovatnoca da je remenica kriva,a velika da je radilica da delu gde su nutovi kriva...odkud to,ja pojma nemam i nisam pametan...ispada da je bila kriva,a radila je normalno(ulje nije curelo nigde)U mas.radonici su me obradovali kada su rekli da ostaje na prvoj specijali i da je radilica ok...a sad....
Prekosutra remenicu nosim ponovo na proveru(mada ne znam sta ce reci novog,ako je vec par puta proveravana) pa cu videti sta dalje.I novu radilicu da uzmem,ali opet rasklapanje i troskova do zla boga...
Smuci mi se kada samo pomislim da sam ga hteo okariciti i raditi par sezona tako,umesto toga poslusao oca i pljunuo gomilu para da sve bude cakum-pakum,a ispalo NJESRA....