Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislim da je ovo najednostavnije i 100% provereno http://www.ap-sport.rs/prodavnica/images/watermarked/detailed/4/tmp_mmaJ1C.jpg i ako se nevaram kosta manje od 100 dinara
tj.ako je u pitanju voda,a ako je ulje izvadi cep ocisti blok kupi ili napravi novi cep namazi tecnim metalom i zakucaj ga nazad
Bobo sta je sa kukom i zastitom, sta ne valja?Hidro volan uradjen onako kako sam ja i pisao u temi "ugradnja hidraulicnog volana" sto znaci da taj sistem valja... Ovo mi se cini da je neki stranac da ovo IMT-a nije vidjelo... Sumnjive gume, kabina, kuka, naljepnica, zastita oko kardana, hidraulicni volan je tvornicko rjesenje kakvo IMT nikad nije imao koliko znam...
Paaa, sve upucuje na to da je ovo "englezer" osim sata koji je zamjenjen nakon uvoza traktora u srbiju da ima manje radnih sati... Sumnjam da mu je to original sat i stvarni radni sati...
Ja sam vidio ovakvu kuku, i sjecam se da su vlasnici govorili kako je moraju skinuti, jer smeta u oranju, posto je blizu tla.Iskreno, zastita oko kardana je bila nekad na IMT traktorima ali ovakve kuke NIKAD nisam vidio na IMT-u. ili poluautomatske "s krizem" ili automatske koje imaju lance spojene na podizne poluge i bravu koja se oslobadja pomocu sajle u kabini... naljepnica je daleko od originala kao i gume kako mi se cini. Kabina mi je nekakva cudna, ne znam, mozda mi se cini...
A slozit cete se sa mnom da ovakav hidraulicni sistem upravljanja nikad nije bio na IMT traktorima.