Bobo
Član
Pa ne zuji ni sad nista... Samo rikverc se cuje, traktor nema 3000 sati... EEEEEEEEEEEJ... Gledam da si napravim komfornije radno okruzenje a ova sranja sto pricaju o usporavanju originalnog mjenjaca mi ne padaju ni na pamet... Ako vec budem isao na sredjivanje brene zasto da ne ulozim 1000€ u ZF mjenjac. Rijesio sam rucno ukapcanje prednje vuce, navukao sam si djelova za svaki slucaj da se nadje posto "Fahreta" ne ide od mene narednih 30 godina.
Sad ce dusebriznici poceti sa kenjazama kao: "Kupi si masseya, kupi si john deere, rus je naj bolji traktor na svijetu..." Da sam htio biti nekome duzan, digao bi kredit i ne bi mirno spavao. Krpam se s onim s cim imam a vi se samnom samo ismijavajte do mile volje, ne ljutim se ja nista. Sprdaju mi se i u mom kraju sto sam kupio stari, drndavi traktor a mogo sam lijepo dat ko covjek 40 000€ i da mu budem rob... Neka, hvala.
Pojedinci mi zbilja ne idu u glavu ponekad...
Sad ce dusebriznici poceti sa kenjazama kao: "Kupi si masseya, kupi si john deere, rus je naj bolji traktor na svijetu..." Da sam htio biti nekome duzan, digao bi kredit i ne bi mirno spavao. Krpam se s onim s cim imam a vi se samnom samo ismijavajte do mile volje, ne ljutim se ja nista. Sprdaju mi se i u mom kraju sto sam kupio stari, drndavi traktor a mogo sam lijepo dat ko covjek 40 000€ i da mu budem rob... Neka, hvala.
Pojedinci mi zbilja ne idu u glavu ponekad...