Vojkanvrelo
Član
Informacija je tacna,imaju 40 komada pa ko zeli moze da bira.Proverio sam.Plac je pun... bar u Svilajncu.. za Temerin ne znam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Informacija je tacna,imaju 40 komada pa ko zeli moze da bira.Proverio sam.Plac je pun... bar u Svilajncu.. za Temerin ne znam...
jesi li pitao za 577 i 577 dvTrenutne ceneIMT-a preračunate u evre,običan 539-10035 evra, 549-13700 evra i 549 DV-15100 evra. Svi sa kabinom.
Sad recite zasto ne radi IMT. Komso ponova sa IMT-om teško sa ovakvim cenama.
Trenutne ceneIMT-a preračunate u evre,običan 539-10035 evra, 549-13700 evra i 549 DV-15100 evra. Svi sa kabinom.
Sad recite zasto ne radi IMT. Komso ponova sa IMT-om teško sa ovakvim cenama.
izgleda da smo komsijeja zivim preko puta black horse tj trepce i radio sam tamo dve i po godine dok nisu pocele plate da kasne,posle sam dao otkaz....bolje dzabe lezati nego raditi za krompire..zatvorice se fabrika tako kazu radnici
Ziva istina,ne mogu samo da shvatim da velika vecina naroda ne uspeva da shvati sve ovo i da se na neki nacin nesto ne preuzme.Ovo sve ide svakim danom sve vise u propast.Pa kad prodje kroz 3 ruke svako se ogradi po kintu i ti gledaj . Ma namerno se ide na to da se sve pozatvara . Black Horse katanac,Zastava 80 posto katanac, Imt katanac da dalje nenabrajam znamo svi koliko su firmi upropastili sa nemarom drzave da ucini bilo sta . KASNO su se setili kao da nazovimo to pokusaju da intervenisu mada daleko je to od pokusaja kad je to otislo to odavno u debele dugove i zastarelo sve bez ikakvog plana i programa itd .....