Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zazor vijaka za drugi stepen po knjizi je 2mm. Za starije korpe može da bude i do 1.3mm. Sve zavisi koliko vučna lamela "diše" i u kakvom je stanju ostatak korpe.Juce rasturio IMT 539 na pola i otisla mi lamela kardana i ova druga lamela mi je bila losija, pa sam danas kupio nove. Na koliko sesteluju lamele, i na koliko se steluju oni pipci?
Kompresor i nemoras da skidas skini samo glavu komtersora, svi srafovi na poklopac iimas tri srafa na zupcanik i od spolja imas tri matice koje stezu pumpu obelezi prenego kad skidas ako ih nema oznake zbog palenje kad budes vracao pumpu.
Pa zar do skora svi zivi ne pricase da se proizvodnja zahuktava.Direktor im bese promenjen,navodno on nesto kocio.Sta li te budale vise rade sa tom fabrikom i sta li je vise muce.Ili je pustaj da radi ili zatvaraj vise i u tri lepe i IMT i cela nasa ekonomija,zavisna od drugoga.Da li je neko jutros gledao dobru zemlju, uros kaze da je prestala proizvodnja traktora u imtmu
1000 evra za generalnu?
Da li je neko jutros gledao dobru zemlju, uros kaze da je prestala proizvodnja traktora u imtmu