novica
Član
znaci do boje je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cista laz,fabrika odlivaka radi ali manjim kapacitetom,rodjeni stric mi jos uvek radi u imt,nije los kvalitet evo i ja imam skoro novu rakovicu sa kojom nemam problema a radi jako dosta u njivi i sumi i lose izgleda zahvaljujuci meni i losem odrzavanju a ne fabrici,livnica imr radi punim kapacitetomNisam odavno citao ovu temu pa sad kad je procitam vidim da ima jos ljudi koji se prevare pa kupe nov imt traktor.
Ja sam moj hvala bogu prodao posle 3 godine.Imao je i dobre strane a i bogami dosta losih strana.
Necu o tome sada,samo za one koji planiraju da kupe nove da znaju da livnica koja radi olivke za nove traktore neradi vec odavno tako da svi ovi novi su prepakovani stari i osvezeni sa novim kabinama instalacijama gumama itd.
Nikada vise nebih dao tolike novce a da svaka 50 radna casa zovem majstore za neku popravku.