kinez
Član
kako si to uocio da stoji normalno u odnosno na zemlju,mislis vertikalno? ipak je ovo crtez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drustvo, koliko po vama vredi IMT 542 sa kabinom 91 godiste sa pravih 1000rh njegove originalne gume, sve u perfektnom stanji, stajao u supi od prvog dana + plug IMT 755.....? Sutra bi trebalo da idem da ga vidim, pa da znam orjentaciono?
Drustvo, koliko po vama vredi IMT 542 sa kabinom 91 godiste sa pravih 1000rh njegove originalne gume, sve u perfektnom stanji, stajao u supi od prvog dana + plug IMT 755.....? Sutra bi trebalo da idem da ga vidim, pa da znam orjentaciono?
Zavisi kakav si kockar da li gubis ili dobijas salim se malo. Pa ja sam vario i vozio sa varenim poklopcem dok nisam kupio nov mada znam ljude sto i dalje voze sa varenim bez problema, e sad da ti neko saveuje da vozis sa napuklim ja mislim da nije pametno.. sad je mrtva sezona skini to i zavari sam ili neki majtor da ti to uradi verovatno to nije nesto strasno cim nema curenja ni daljeg kezecenja. moja preporuka saniraj dok jos moze jer to ce da pukne bas kad najvise trebaJa sam verovao da mi je poklopac hidraulike na 539 pukao od dizanja velikog tereta ali mi je ovaj snimak gde majstor Grbić objašnjava dao još jednu mogućnost. Ima li problema ako se radi sa tako napuklim poklopcem? Da li je neko imao iskustava?
Sve radi normalno, nigde ništa ni ne curi.Tako već neko vreme. Ne bih ni primetio da je poklopac pukao da nisam čistio ispod sedišta.
Po meni oko 3500e samo traktor + plug.Drustvo, koliko po vama vredi IMT 542 sa kabinom 91 godiste sa pravih 1000rh njegove originalne gume, sve u perfektnom stanji, stajao u supi od prvog dana + plug IMT 755.....? Sutra bi trebalo da idem da ga vidim, pa da znam orjentaciono?
Ja mislim da samo traktor vredi 4500-5000e. Pogledaj gume, trebalo bi da pise datum proizvodnje na njima, ako je isi kao na plocici traktra, znaci da su prve gume, ako nisu istrosene, znaci da traktor nije radio. Tako nesto vredi dosta, zato sto je po meni 5 puta kvalitetnije od ovog novog....Drustvo, koliko po vama vredi IMT 542 sa kabinom 91 godiste sa pravih 1000rh njegove originalne gume, sve u perfektnom stanji, stajao u supi od prvog dana + plug IMT 755.....? Sutra bi trebalo da idem da ga vidim, pa da znam orjentaciono?