Bolje da je promenio traktor... i rešiš i zažališ...
kako misliš da ga promeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje da je promenio traktor... i rešiš i zažališ...
Kolega... s beracem 224 kod nas rade traktori sa 100+ konjskih snaga... 549 ga ima sta vuci po cesti a kamo li da radi s njim. To su patnje. Sjetvospremac moze vuci 2.20 bez vecih problema...
Ja mislim da se to zove odpadak od pamuka,ili reciklirani pamuk.Neznam bilo kako bilo za manju buku u traktoru najbitnije je udihtovana kabina.Znaci to je prvo a,ta vuna da ide na pod OBAVEZNO.I ispred pregradnog zida sa obe strane.E onda ce biti druga prica.Ne znam da li znate za one zvucne izolacije sto se koriste za kola.Ne mogu sad tacno da se setim kako se zovu,one su u tablama i slicne su kao bitumin i u kolima se stavljaju na patosu i u vratima.Posto je na novom 577 kabina konacno potpuno odvojena od menjaca samo da se ispod prostirke na patos zalepi ta izolacija i ako je moguce izmedju kabine i motora i resena stvar.Nisu potrebni nikakvi inzenjerijski projekti,prosto i jednostavno,a nije ni skupo.U kolima dosta smanjuje buku,verujem i da bi u 577 smanjilo.
Tolko o nasim bajnim inzenjerima koji nisu u stanju da naprave kabinu. I ja sam se zaprepastio kada sam odgledao prvi put ovaj klip, a ljudi ga hvale...
Sve sto su trebali da urade je da kupe nekog stranca, polovnog, ocerupaju ga i vide kako je on sklepan pa da tako isto sklepaju i nase traktore. Ali jok more, sto bi se oni njakali oko toga jer to ne bi neko od njih smislio i hvalio se na sva usta kako su to oni uradili i osmislili. Znam da je IMT danas u g.....a do guse, ali ako hoce konkurentan traktor moraju mrdnuti sa onog komunistickog razmisljanja....
- - - - - - - - - -
Ima ko da ga kupi...