Bobo
Član
Ispada OTPRILIKE da je ovaj s manjim klipovima u rangu DM34 motora (IMT 565)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nemogu od onog utovarivača sad da ga rastavim,al to ću da uradim prvom prilikom.Ako nisi vratio glavu, nemoj da te mrzi da rasklopis motor i razbusis stubline i uvuces nove klipove jer to nije neka investicija a znas i sam sta ces dobiti.
Ako si ti mogao da ubaciš u 101 ove male od 98 jel to znači da i ja mogu da ubacim umesto 98 ove od 101 tj. da nerazbušujem nego da uzmem orginalne cilindre od 101 mm i ubacim u ovaj moj blok.@Bubu mi je to već jednom prilikom objašnjavao da bi trebalo da može al je valjda problem što ovi mali cilindri od 98mm imaju onaj rub (šešir) pa bih tu MOŽDA moglo biti problema.moj 577 je 91 god. i bili su u njemu 101 klipovi i takvi su isto ubačeni iako su me u mašinskoj radionici ubeđivali da stavim 98.5
DM34 bi trebao biti po papiru 63 ks, a S44 70 ks, znači 7 ks razlike.Zagonetka je taj DM34. Na papiru je 5ks slabiji od S44, a u praksi je OSETNO slabiji.