Šanana
Član
Dal mu može šta naškoditi to povečanje snage na taj način??
Našao sam i karakteristike
[/URL][/IMG]
Našao sam i karakteristike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u radioničkom priručniku za 51xx traktor piše 210 bara za S46 kao i za TS 46
Skinuo sam glavu sa novog 577 i pronašao klipove od 98mm(bio si u pravu).Znači ladno su mi podvalili slabiju varijantu S44 motora mamicu im prevarantsku.Zvao sam onu majmunčinu u agrorid-u da mu kažem da nisam za svoje pare dobio ono što sam hteo a on kaže da ga on nije ni montirao na traktor nego ovi u IMT-u.Razlika je u punjenju PVP i u obrtajima, inace je traktor identican u sraf kao 577.
Ja sam steza glavu na 577 na 13,2 i posle je dotezao opet na isto, skoro 90 stepeni sam dotegao srafove.
imam i taj priručnik...hteo sam reći da podatci nisu svuda isti,sad zbog čega...
Skinuo sam glavu sa novog 577 i pronašao klipove od 98mm(bio si u pravu).Znači ladno su mi podvalili slabiju varijantu S44 motora mamicu im prevarantsku.Zvao sam onu majmunčinu u agrorid-u da mu kažem da nisam za svoje pare dobio ono što sam hteo a on kaže da ga on nije ni montirao na traktor nego ovi u IMT-u.
imam i taj priručnik...hteo sam reći da podatci nisu svuda isti,sad zbog čega...
imam jedan priručnik od zmaja 142 gde isto piše 210 bara al svi šteluju na 170
kod mene su i na 577 i na 5106 i na zmaju 142 dizne štelovane na 170
moj 577 je 91 god. i bili su u njemu 101 klipovi i takvi su isto ubačeni iako su me u mašinskoj radionici ubeđivali da stavim 98.5