sinisa1979
Član
Osim što je napisao da umesto sa..... Drugo nije pogrešio. Tipke S i D su jedna pored druge,prsti umorni i eto nesporazuma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SA direktnim ubrizgavanjem (misli se da nema vrtlozne komore), ja se izvinjavam na gresci i zahvaljujem na ispravci ako jos nesto nije jasno slobodno pitajte. mozda se pise svasta na forumu ali ovo sto sam ja napisao je 100% tacnoNikoli Klek IMT 585 ima motor s44 da direktnim ubrizgavanjem Druze aj pojasni ovo ,na ovom forumu je bas pocelo da se pise svasta.
nemas brigeizvini pogresno sam ja protumacio nema ljutis
Ako mislimo na isto stvarno je pogrešio Nikoli klek. Nisam odmah skontao......Ne bih se slozio...
mi stezemo na 12kgNa koliko se steže glava motora od 577?
Prema mojim saznanjima trebalo bi da ne gresis..Ako mislimo na isto stvarno je pogrešio Nikoli klek. Nisam odmah skontao......
585 da,ima s44 motor ali je pritisak ubrizgavanja 206 a ne 172 kao što je na 577.
A m33.... ih kod njega zavisi dal je rotaciona ili linijska pumpa.... Ako se dobro sećam linijska na nekih 165 a rotaciona 125...
Pantiću grešim?
a prema mojim saznanjima koja se baziraju iz knjige servisne skole iz IMT-a su ti podaci koje sam napisao i na njima pise da imt 577 nema vrtloznu komoru. (mada ovo je srbija, ne bi me cudilo da neki 533 ima motor od 5100 boze pa ko radi taj i gresi pa tako su ubacivali vrtlozne komore i gde treba i gde ne treba) sto se tice glave za 577 steze se na 122,5 do 132,5 N.m (ovo su podaci iz imt-ove servisne skole sa svim majstorima i profesorima sa kojima sam pricao uglavno se sve poklapa i podudara)Prema mojim saznanjima trebalo bi da ne gresis..
I jos jedna ispavka za kolegu N-Klek (ukoliko sam ja upravu) S motori imaju vrtloznu komoru.
Čekaj druže a šta je ono u S motoru u klipu? Zar se to ne zove vrtložna komora?a prema mojim saznanjima koja se baziraju iz knjige servisne skole iz IMT-a su ti podaci koje sam napisao i na njima pise da imt 577 nema vrtloznu komoru.
jeste ali to je u klipu a ja sam navodio za glavu da li ima komoru ili ne.Čekaj druže a šta je ono u S motoru u klipu? Zar se to ne zove vrtložna komora?
- - - - - - - - - -
I kod dede na 533 se vrti u kontra smeru sat,pa nije dm. I ovo je mislim klasican motor kao na 549,nek me isprave oni koji znaju.