Milos M.
Član
Ovaj prvo potpalio vatru ispod traktora i onda upalio? Gledao sam ovaj snimak,brate nijedan 540,542,549 jos nisam video da usred zime upali ko usred leta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je antifriz u oba traktora,zato sto oba traktora palim svaki dan,imam potrebu,i svaki dan da ja sipam vodu iz bojlera,neka hvala. Kad 542 nebude hteo da pali,povuci ce ga 585,on pali bez grejaca i upalicemo i 542. Sad je - 5 i jutros posle servisa 542 upalio je bez greske,ali ipak grejac,i verglao je doooobro dok nije upalio.Mali Misa sipaj vodu iz bojlera u njega ima da upali da je u sibiru
I kod dede na 533 se vrti u kontra smeru sat,pa nije dm. I ovo je mislim klasican motor kao na 549,nek me isprave oni koji znaju.Na tom 547 mora da je DM motor...
A jel ste primetili obrtomjer, vrti se u kontra smeru u odnosu na 540-542-549
Ovaj 549 sto sam uzeo upalio na minusu kao u julu i to bez grejaca, ja sam se iznenadio, 539p bez grejaca nece da upali ni na +10 ako mi verujete..Ovaj prvo potpalio vatru ispod traktora i onda upalio? Gledao sam ovaj snimak,brate nijedan 540,542,549 jos nisam video da usred zime upali ko usred leta.
Mislim da rotacionoj treba brzina da bi napravila pritisak dok liniska a verglao alnaser sporo ili brzo nema veze.To je @Ciro verovatno zato sto liniska pumpa ima jace startno punjenje za razliku od rotacione... Zato motori sa liniskom pumpom bace crni dim prilikom paljenja, dok motor sa rotacionom tek malo zadimi... (mislim na 539)
bar sam ja to tako primetio.
verovatno moze samo treba ti menjac sa izlazom za kardan od prednje vuce i prednji trap od takvog nekog traktora samo moras paziti da ti dimenzije guma budu uskladjeneMozeli na 558 da se ugradi prednja vuca od 560,565,577...
na mojoj rakovici 47 je isti motor,nikad nisam koristio grejac pali hladna kao minaOvaj 549 sto sam uzeo upalio na minusu kao u julu i to bez grejaca, ja sam se iznenadio, 539p bez grejaca nece da upali ni na +10 ako mi verujete..