Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta moze biti uzrok nemogucnosti da upalim 542,zavergla dvaput,i dalje ne moze,prethodno ga zagrejao sa grejacem. Prebacim taj akumulator na 585,i upali bez problema i bez grejaca,nije ispravan. Na 542 su montirani novi alnaser i automat,akumulator je kupljen nov u maju ove godine.
Drugaru je majstor iz Backog Petrovog Sela remontovao taj cilindar,nikad vise sa njim nije imao problem i zadovoljan je kako radi.Nego sta kazete sta raditi na 577 sa onim pomocnim ventilom hidraulike ili sta je on vec ja stvarno neznam . Curi pozadi na onoj rupici maloj gde ide onaj segercic na njemu prska sve po tocku i po prikljuccima. Dali ga izbaciti ili remontovati ??
Mislim da malo pojacam podiznu moc hidraulika,malo su mi po teski prikljucci narocito spremac.Mirmag samo traži pomoćni klip.Ne vidim potrebu za njim.Ja ga kod sebe na traktoru takođe nemam.
imao je moj komšija,procurio pa skino ga...videću šta je radio s njimMislim da malo pojacam podiznu moc hidraulika,malo su mi po teski prikljucci narocito spremac.
Ne greju se kablovi,skidao sam alnaser,nosio elektricaru,namestio,ali isto se desava,povukao sam ga i upalio je nesto tesko,a posle je palio na kljuc,videcu ujutru sta ce biti kad budem probao da upalm,ako ne htedne da pali opet,icice negde kod mehanicara da vidi sta je.kad verglaš griju li se kablovi??
Da nije kod golubovog setrica?Pa ovako...
Masinska radionica je uzela 670e(masinska obrada,delovi i sastavljanje polusklopa)
Bregasta osovina oko 80e
Druk lezaj 22e
Lamela 45e
Ulosci dizna 40e
Semerinzi oko 10e
To je okvirno u eurima,posto mi je racun ostao u selu.
Treba jos PVP odneti kod komsije da je pregleda.
Unutra su PD klipovi i NPR karike