cokikovac
Član
Premijerno cu ja da ga rasturam,kupljen je nov 89.god,nije pipnut do sad,ima oko 2700 sati rada.ima lufta u ona tri zupčanika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Premijerno cu ja da ga rasturam,kupljen je nov 89.god,nije pipnut do sad,ima oko 2700 sati rada.ima lufta u ona tri zupčanika
u trkačima istroseni igličasti ležajeviMisliš u trkačima?
u vezi pvp moram da pohvalim bošistu iz kule ako ima neko iz kule već će znati kako se zove ja sam zaboravio ali majstor koji mi je radio kompletnu generalnu je puškaš andraš a bošista je par kuća dalje od njega.kad su njih dvojica uradili generalnu i pumpu 560 je išao bolje nego nov kad je bio oduševili su me totalno.
Pitao sam par majstora i oni su mi dali isti savet,nema nikakvih cudnih zvukova,sve je o.k,e sad zasto u desnom reduktoru ima vise opiljaka,verovatno sto ide u brazdu prilikom oranja.Ako nema čudnih zvukova prilikom vožnje ja to ne bih dirao mada je pametnije otvoriti i prekontrolisati.
prijatelju ako ti napravi kao meni zaboravićeš kad si nešto dirao na motoruDanas je moj motor odnesen kod njega....
Jel zna neko mozda kataloski broj zupcanika 2/3 brzine i supljeg vratila na 549?