Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E tako več može
Sad se razumijemo, ja ti preporučam NPR karike. Ja sam išao s tom kombinacijom na 565.
@mirko...dal su ovo Kotor ležajevi u garnituri??
Ja sam takve stavljao u DM motor, valjda su dobri, to je navodno prva ugradnja.
Sad bi majstoru trebo opalit penal zbog take aljkavosti. Radit generalnu, stavit nove uloške dizni i nedirat Bosch pumpu je fušeraj, a za njega odličan poso jer će ti uskoro opet uzet novce.Večina majstora mi je rekla da je normalno ako malo duva na iber, onako da para izlazi van. Baš kad ga onako poštenski isforsiram i dušu mu izvadim u nekom poslu (nažalost moram jer mi je ponekd slab da obavi neku operaciju, trebam jači traktor) izbaci i pokoju kapljicu ulja na iber. No ne zamaram se previše s time dok god ne troši ulje i dok sve uredno radi u motoru.
Sad moram samo PVP i brizaljke rešiti i to je to.
Brizaljke su išle nove kod generalne, verovatno ih sada treba poštelati, a pumpa nije dirana, rečeno mi je da je dobra, no verujem da se bošisti nije dalo previše truditi oko nje, bila je remantovana prije 7 godina, sad joj je izgleda došao kraj.
Kako to PDM, a Indijski???
Kod nas svi majstori idu na tu kombinaciju PDM klipovi i stubline + NPR karike kod generalne na M i DM motorima, svi se kunu da je to trenutno najbolja kombinacija, kvalitetom i cjenom prihvatljiva.
Naravno da su zapadni sklopovi kvalitetniji, ali i puno više koštaju.
Nemam kad da listam temu,da li neko zna koliko ide ulja u bocnim reduktorima na imt 560 i koje ulje,zamenio bih to danas ili sutra.
Sta li moze da bude,ovako odokativno sve deluje O.Kotvaraj to obavezno da ne proliže trubu