I ako su ravna stakla,onda su jeftina.Ako već imaju malo zaobljenje po površini,tu su već druge cifre u igri.Cene se ne krecu po modelu traktora vec po povrsini stakla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ako su ravna stakla,onda su jeftina.Ako već imaju malo zaobljenje po površini,tu su već druge cifre u igri.Cene se ne krecu po modelu traktora vec po povrsini stakla.
kako bre brate zuto ulje ja cim promenim ulje i motor okrene tj upali,posle 5 minuta ulje nije zuto nego i dalje crno?? tako godinama..pogledat cu alnaser još iako je bio u servisu,a traktor radi ko sat,ulje u motoru još žuto,ne troši ga,ali mi cudno da se zamajac nije mogao pajzerom pokrenit,a kad se traktor ohladio malo je krenio! alnaser je bio skinut
staklo za kabinu pozadi, slomio sam ga kad sam podizao plug ona drzka mamu joj j....m ima da je skratim na pola majke mi, inace jedva sam posle foruma, nasao cene na internetu mogu ih postaviti ako trebaI ako su ravna stakla,onda su jeftina.Ako već imaju malo zaobljenje po površini,tu su već druge cifre u igri.
ciirooooooo druze jesam u pravu?
Koji anlaser mi preporucujete za IMT 539 (da kupim nov)
Kontrolisi ulje i vodu~svakodnevno,a gorivo po potrebi.Pre par dana sam pazario imt 560,ako neko ima volje da mi napise par korisnih saveta bio bih zahvalan.
Alberte jel napokon ferguson dobio pomoc,nek te dobro posluziPre par dana sam pazario imt 560,ako neko ima volje da mi napise par korisnih saveta bio bih zahvalan.
Alberte jel napokon ferguson dobio pomoc,nek te dobro posluzi
i pumpa je ona sa balanserima,jer ima nesto na njoj posebno da se pogleda posto se to dogodilo odjedanput,motor ne dimi ne trosi ulje,pali ko mina,radi ko sat: e sad sta mu je doslo i to jos u navjvecoj guzvi.. upravo bio majstor,zasteko je ventil na pumpi i zavuko je lezaj na 4 klipu,skinili lezajeve kad ono neko podmeto neke limice