MONTOYA
Član
srećom nije ga teško zamenitiDruk ležaj na 5270
gde ima delova za njih,pošto je ležaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
srećom nije ga teško zamenitiDruk ležaj na 5270
je l zna neko gde mogu da se kupe polovne kabine za imt traktore? konkretno za 560imt....ako ste pisali vec o ocome izvinjavam se :/
Imam jedno pitanje za poznavaoce IMT-A 539, ako ide po asvaltu 3brza pri 2000obrtaja, a kardan ukljucen preko tockova koliko ce obrtaja kardan imati?
Neznam kako je na 539 ali ja sa 542 kad ukljucim kardan preko tockova i ukopcam mesac da mi mesa do njive obavezno pritisak izgura crevo od mesaca skroz iz prskalice i da nema one dve dizne na kraju ispalo bi napolje dok je ukopcano na direktno to mi se ne desava!Po meni bolje ga na direktno ukopcaj bar znas da nece prelaziti 540o/min.11.2 su gume I ide 27-28km/h.
Radi se o tome da sam kupio prskalicu, pa da znam jel ga mogu terati pun gas po drumu a da ne jurim klipove pumpe uz put...njoj je max 540o/min.
Nemoj da ukljucujes kardan po asfaltnom putu,mesaj kuci dok punis prskalicu i ako ti je njiva bas pored asvalta kad stignes na njivu ukljuci i sacekaj 5min da promesa i to ti je.11.2 su gume I ide 27-28km/h.
Radi se o tome da sam kupio prskalicu, pa da znam jel ga mogu terati pun gas po drumu a da ne jurim klipove pumpe uz put...njoj je max 540o/min.