Niko te ne tera da ga uključuješ po asfaltu.Kada skreneš na letnji put uključiš kardan i ono će se mešati a svejedno može da se uključi mešač prilikom punjenja kod kuće.Kako ko hoće samo preko točkova ja ti nikako ne preporučujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo pazi kad skreneš na leniju,nemoj odmah da počneš da prskaš.Znaci uvek nastaje pravi posao kad se skrene u leniju I pocinje mesanje.
Znaci uvek nastaje pravi posao kad se skrene u leniju I pocinje mesanje.
svakog pati ono sto mu fali u zivotu
Pozz ...moze li mi neko reci da li kuciste menjaca sa 539 pase na 560 ?
Vidim u oglasima neka kucista i pise za traktore 539,540,560,577.
danas brao kukuruz i dok sam cistio berac,krepo mi 577,i nema sanse da ubaci alnaser,probam zamajac okretat isto ni mrdnit,prekopco za drugi traktor i sad se vratim kuc stavim alnaser malo zavergla ali nece okrenit puni krug,pa smo ga poslepali i kresnio je na 2 metra!!! sto se tu desilo?
mislim da to nije malo para a nije ni jeftino za torpeda sa sirokom kabinom prednje staklo kosta 3000din kod Goran Staklo2500 ?? tako malo? znaci zadnje staklo 2500 ok hvala puno