Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je jedino snimak ubrzan, a ne menjac i mislim da je obicna namestaljka.
To mi je palo na pamet tek kada sam napisao post.idem tamo gdje su spajani redovi,a ovako po pobranom gazi![]()
To je prototip kabine sto je kod mene na 2090...vid kabine
![]()
![]()
Meni je 549. Malo odvrnut ,ima oko 2600-2700. Obrtaja. Merio sam sa GPS-om 43-44 km/h to je bilo sa original goodyear gumama , stavih prosle god cultor iste dimenzije i reko da ga premerim opet jer kontao sam da ce jos brze ici jer su kramponi veci (nove gume) kad ono klinac nece preko 37 km/h da ide . Izgleda su stare goodyearke imale veci obim izlizane nego ove nove. To je islo ko blesavo , obilazenje svih novih belorusa, kejseva itd . Cak tomos automatik ima muku dok me stugnesledece gume kad budem kupovao. Idem i merim obim i gledacu sto vece da uzmem. Vece gume manja potrosnja u transportu. A i u radu . Sad ce neko reci manje ce snage imati al i onako radi samo lake poslove i ima 5 brzina
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Jel moze neko da mi kaze kakav je 565 dv potrosac u odnosu na 577 dv?Zanima me jos da li je jeftiniji od 577 dv i za koliko moze da se uzme solidan?Nesto ih nema po oglasima pa nemam predstavu o ceni.