Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je jedino snimak ubrzan, a ne menjac i mislim da je obicna namestaljka.
To mi je palo na pamet tek kada sam napisao post.idem tamo gdje su spajani redovi,a ovako po pobranom gazi
To je prototip kabine sto je kod mene na 2090...vid kabine
Meni je 549. Malo odvrnut ,ima oko 2600-2700. Obrtaja. Merio sam sa GPS-om 43-44 km/h to je bilo sa original goodyear gumama , stavih prosle god cultor iste dimenzije i reko da ga premerim opet jer kontao sam da ce jos brze ici jer su kramponi veci (nove gume) kad ono klinac nece preko 37 km/h da ide . Izgleda su stare goodyearke imale veci obim izlizane nego ove nove. To je islo ko blesavo , obilazenje svih novih belorusa, kejseva itd . Cak tomos automatik ima muku dok me stugne sledece gume kad budem kupovao. Idem i merim obim i gledacu sto vece da uzmem. Vece gume manja potrosnja u transportu. A i u radu . Sad ce neko reci manje ce snage imati al i onako radi samo lake poslove i ima 5 brzina
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Jel moze neko da mi kaze kakav je 565 dv potrosac u odnosu na 577 dv?Zanima me jos da li je jeftiniji od 577 dv i za koliko moze da se uzme solidan?Nesto ih nema po oglasima pa nemam predstavu o ceni.