Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Nije vremenski ograničen, a cena zavisi od veličine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ni puno skup. Lakse je dati jednom u recimo tri godine 3000 dinara za taj filter,nego li ovako kako je meni na 542,malo malo,pa ga cisti,u petak sam ga ponovo cistio posle 45 dana,ima dosta krsa,a nije mi bas zanimljivo da presipam ulje iako ne ide puno.Košta oko 3.000 dindži.Ja kupio prošle godine.Kao da su od zlata.
Verovatno ne važi isto za sve proizvodjače filtera ali evo npr na jednom sam pronašao da se max 6 puta može čistiti. Možda nisam dobro protumačio ali ne verujem.....Na koliko se menja suvi papirni i koliko kosta?
Koliko sam video to kod Mise nema na 585.
A za onih 3000 dinara za filter to bi od mene tesko dobili.Uljani je zakon za mene.
Misko ne zavaravaj se,mi smo imali to na novom 549 i promenili na klasican.Ko ozbiljnije radi sa traktorom i u prasini menja ga dva puta godisnje.
A da bude veće zlo isti taj suvi prečistač od 549 su stavili u 577..... Mislim stvarno pametno. I da, još su izbacili (a morali su) mikro filter..... Takav suvi prečistač nije ništa bolji od mokrog.Imali smo mi na 549 taj suvi,
Onda su tvoji centimetri manji.neznam,evo radim vec 2 dana tako,nista ne gazii