U Vojvodini obavezno jednog Rusa,pa tek posle ostalividim svi hvalite rusa a kudite imt-a a polovina vas ima bar po 1 imt-a u dvoristu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Vojvodini obavezno jednog Rusa,pa tek posle ostalividim svi hvalite rusa a kudite imt-a a polovina vas ima bar po 1 imt-a u dvoristu
druze jesi ti svestan sta ti pises?dali si ti ikad vozio 577dv?jesi li ikada ustvari i video sedmaka? i to da je tezi to nemora da znaci na 577dv prednji tegovi i zadnji na tockove kad se stave dobija se nesto preko 4t a neverujem ni da 82ka ima vise,a to da je daleko sposobniji to ti garantujem da nije a ti mozes da pricas sta oces,jesi li ih gledao kako oru na istoj parceli sa istim plugom?577dv mu nece zaostajati ni sekunde...za mene je rus 82 cist grob od traktora.prvo menjac nikada da rese bolje zakomplikovali su ga kao da su planirali da ga vanzemaljci koriste,za mene je na 577dv mnogo boljih resenja nego na 82ci...prvo uska guma nije za oranje (zato ga sedmak i drzi u saci) za spremanje nije vise propada i samo gubi snagu,i sve ostalo sem za par poslova koje necu ni da navodim..kao drugo kad je imt 1990 imao seriju sa novom limarijom i kabinom zatvorenom i udobnijom 5 puta rus je i dalje imao onu bombarder kabinu..izvinite za dugacak odgovor ali morao sam jer stvarno mi dignu pritisak ti fanovi rusa kojeg dizu u nebesa kao da je space shuttle a u oranju i ostalim stvarima ga drzi traktor 12ks slabijiPoenta je bila da za 20% vise novaca dobiti daleko sposobniji traktor. Ja nisam nigde rekao da su 577 i njegove varijante losi traktori. I nisam siguran da 577 i 820 su u istoj klasi. To je slicna razlika kao 560 i 577, tako i 577 i 820.
druze jesi ti svestan sta ti pises?dali si ti ikad vozio 577dv?jesi li ikada ustvari i video sedmaka? i to da je tezi to nemora da znaci na 577dv prednji tegovi i zadnji na tockove kad se stave dobija se nesto preko 4t a neverujem ni da 82ka ima vise,a to da je daleko sposobniji to ti garantujem da nije a ti mozes da pricas sta oces,jesi li ih gledao kako oru na istoj parceli sa istim plugom?577dv mu nece zaostajati ni sekunde...za mene je rus 82 cist grob od traktora.prvo menjac nikada da rese bolje zakomplikovali su ga kao da su planirali da ga vanzemaljci koriste,za mene je na 577dv mnogo boljih resenja nego na 82ci...prvo uska guma nije za oranje (zato ga sedmak i drzi u saci) za spremanje nije vise propada i samo gubi snagu,i sve ostalo sem za par poslova koje necu ni da navodim..kao drugo kad je imt 1990 imao seriju sa novom limarijom i kabinom zatvorenom i udobnijom 5 puta rus je i dalje imao onu bombarder kabinu..izvinite za dugacak odgovor ali morao sam jer stvarno mi dignu pritisak ti fanovi rusa kojeg dizu u nebesa kao da je space shuttle a u oranju i ostalim stvarima ga drzi traktor 12ks slabiji
To se podrazumeva,ali ako je Milos,moj drugar sto smo vukli zajedno,ijednom presao 2000,glavu na panj ja odmah stavljam.Taj cuva traktor kao oci u glavi!I ja sam svoje misljene rekao tako da..... A potrosnju dosta diktira i vozac.... Ja nikad ali nikad traktor ne teram preko 1800 obrataj (nikad jos jendom) i naravno da ce manje da potrosi od onog koji ga stalno drzi u 2400... Zar ne????
Stariji sam par meseci od tebe.Jeste ja sam 1992 godiste,nekazem da nije veci potrosac ali da je neka nenormalna razlika po hektaru u to neverujem.... Ali posto ste vi stariji (samim tim i iskusniji) ja se povlacim... Jos jednom necu dalje u .. Za mene su moji traktori dobri za bolje tenutno nemam ..