darko7797
Član
Koja je razlika izmedju 539i542?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Velika razlika,ukratko.Koja je razlika izmedju 539i542?
Bolje nemoj da gleda imt... jer oni imaju hidro izlazno vratilo i na istom imaju oko 65ks realne snage. Stim sto nikad se ne zna kada moze da otkaze...Pomoc.
Drugaru treba traktor od oko 100 ks.Treba da vrti drobilicu za granje i drvo precnika do 20cm.,znaci rad kardana.U prospektu drobilice pise 80-100ks.(potrebna snaga)U oglasima je gledao IMT 5106 i 5136,dobre i lose strane?
Traktor treba da radi u sumi-kardan.....Sta je bolje,jednostavnije,korisnije...?
Mozda jos i rad sa vitlom....
Ma mnogo jaci menjac,ubilo se...dva moja druga sto su imala 542 nikada nista tesko nisu radili sa njima,samo ih vozili ovako i sa nekim fosnama u prikolici,posto su zidari,i posle 10god su zakacili plugove,i kada su poceli da oru obadvojici menjac izbacuje iz brzine...tezi je da..ali gde???napred!!teze useni,nista drugo..treba biti tezi na pogonskoj osovini da ne bi onako galantno i salantno slajfovao..bruka i sramota od traktora 542..Velika razlika,ukratko.
Motor isti samo malo vise snage na 542 na pumpi,prednji trap skroz drugaciji-daleko tezi i jaci,menjac od IMT 567 5 brzina,mnogo jaci hidraulik od 560,jaci trup,debela ploca hidraulika,ima filter na hidraulicnoj pumpi koja retko crkne,jace poluge i ruke poluga,kocnice iste kao na 539,gume 12-ce,isto brz kardan.....
Posto vidim da nikad u zivotu nisi ni popravljao ni vozio 542 ili 549 pa neznas koje su tu konstrukcione razlike samo mi reci koja je konstrukciona razlika izmedju 542 i 549 tako bitna da je 549 mnogo ozbiljnija masina.
pa nemam pojma,verovatno je neka magija u pitanu.. ali ako si ti iskren,reci ces koji je bolji u oranju,tegljenj,itd..ja sam uzimao 542 od tog druga sto je imao za prskanje,i na travi pod veci gas,sa praznim buretom zasljafuje,sto nikada nisam video da se desilo imt-u 549..i 542 8-cu gvozdje nije mogao istegnuti prazan,a 549 mi je istegao,ps ista je duzina gvozdja bila u pitanju...Dobro,e sad mi objasni kako 542 je pretezak napred i slajfuje kao lud a 549 ide kao avion.Sve isto u detalj,samo jaci motor na 549 za 4,5ks.Kako odjednom 549 postate tezak pozadi a lak napred a ima isti prednji i zadnji trap,da kazem istu transmisiju.Kako menjac iskace na 542 a na 549 nece a isti menjac???Mnogo pitanja malo odgovora.
Prica ti ne pije vodu,ja sam se rodio na 549,imao usput 542 a sad 540 i sve to popravljao i na njima naucio zanat
A koja je fora sa 577 dv stari tip i 579 pa su medju najjeftinijim duplacima.Dugo vec pratim oglase i vidim cene ih od 4000-5000 evra.Neki jos imaju sve cetri nove gume,a cena oko 5000e.To mi nije bas jasno.
Ja imam 579 i ne bih ga dao za ne znam koje pare,sve mi zavrsava osim brazde.Nije mi hitno da ga prodam,a odradio sam ga komplet zimus i narednih 5 godina ima posla kod mene,a za dalje cemo videti.A koja je fora sa 577 dv stari tip i 579 pa su medju najjeftinijim duplacima.Dugo vec pratim oglase i vidim cene ih od 4000-5000 evra.Neki jos imaju sve cetri nove gume,a cena oko 5000e.To mi nije bas jasno.