Kosjerac
Prijatelj Foruma
Ti tegovi sa šafom su od rakovice 60, nosači su slični i kod rakovice 60 se nabijaju odozgo, a kod 558 navlače sa strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hajde pogledaj na Rajceslavi,pa onda napisi.Ti tegovi sa šafom su od rakovice 60, nosači su slični i kod rakovice 60 se nabijaju odozgo, a kod 558 navlače sa strane.
Imam jedno pitanje,posedujem IMT 558 i u poslednje vreme kada krecem prednji kraj malo pocne da skakuce ali to samo u 1. brzohodnoj brzini a u ostale dve krece bez tog poskakivanja,dali zna neko koji je problem i ako moze da mi kaze jer to pokskivanje pocinje opasno da me nervira.
Vadis podloske ispod desnog lezaja i prebacivas na lijevi gledano od pozada traktora.Nema drugog nacina.dozvoljen luft je 0,30 mm.
- - - - - - - - - -
Trakt or na pola i ravnaj potisnu polocu i zamajac + nova lamela.
Kolega kako je Rade Zelekovic uradio kocnice??Cujem da si nahvalio mene i brata....Sta reci znas nas....Ja danas ugradio mehanicke kocnice na 560.Malo su jeftiniji nego sto kolega mirko naplacuje,ali videcemo da li su i koliko kvalitetni?!?!