sinisa1979
Član
A neeeće... Možda ih ubedi da ugrade kućište od 533 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali ne mogu da shvatim da toliko ne voliš filtere bilo koje strane proizvodnje iako ih nisi isprobao na svojim mašinama pa da imaš uporedno mišljenje i da zaključak sam izvedeš. Dok sam koristio FRAD prolazio sam kao i član DRAGAN K.Sada ce vam Sinisa opet sve detaljno objasniti o filterima
Postujem savet, probacu za pocetak samo na 577 jel ferdzinoj pumpi nista ne fali.Dragane K. menjaj marku filtera za naftu i zaboravićeš kako izgleda PVP, rotaciona
Dragane ako si već radio PVP i maltene očistio ceo sistem ne košta te ništa da probaš neku drugu marku filtera a ja lično ti predlažem UNICO. Član BUBU je takođe spominjao neke strane....
Mogu da ti garantujem da će ti se traktor ugasiti kad zaprlja prvi filter a da ni trunku nečistoće neće propusti u drugi a kamoli u sito PVP. Znači zameniš prvi a da drugi nediraš i vozi Miško....
sinisa1979;724956 Mali Mišo je napisao(la):Hvala na savetu u planu je da se odradi to sto kazes,sto je sigurno sigurno je. Koliko znam treba da ima 2 filtera za gorivo,ali ja na ovom traktoru 585 vidim samo jedan. Ako ima neko skicu gde treba da bude drugi,ne bi bilo lose da postavi. Dalje,koliko ulja u motor ide? U ponedeljak menjam ulje,pa na posao,sledece bi promenio vodenu pumpu iako deluje dobro. Kako da trazim u prodavnici? I moze li se sa slike zakljuciti cije tegove da trazim da kupim,ili da slikam felnu izbliza pa da postavim,a ako neko zna gde ima nek javi na pp.. Mislio sam da kupim original felne i gume,ali mi je to sad preveliki izdatak. Hocu traktor maksimalno da proverim i da izmenjam sta treba,imamo mi lepog posla za njega,ako sta para pretekne posle novembra,casticu ga originalnim gumama i kabinom od 577. Sad sve je to u domenu razmisljanja,sta cu do kraja uraditi videcu,a moram i plug i jos nekih priljucaka da kupim za njega. Osim zamene ulja i filtera ja drugo sve prepustam majstoru,ne smem da se igram s necim sto ne poznajem. Ako se jos sta setim pitacu.
Evo naslo se jos slicica i vremena za slikanje.
- - - - - - - - - -
I jos jedna iz zetve.