MONTOYA
Član
Na koliko obrtaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Salji,informacija je uvek dobro dosla.Unapred hvala.Matić je napisao(la):Zavisi gde se kupuju delovi.Mene je pun remont menjača na 577 izašao 400 evra.Znači bukvalno sve novo sem kućišta.Ako nekog interesuje šaljem broj čoveka koji drži polovne i nove delove za IMT a najviše ima za 5100,5106,5136
MONTOYA je napisao(la):Zupčanik od 5 i ne liči na zupčanik od 1 ne samo po širini nego je plitak,to sam napisao više puta ali ti izgleda da ne razumeš,niko tebi ne brani da ti radiš sa svojim menjačem šta hoćeš ali ako želiš da te dugo služi...
cabe se trudis da mu objasnis raspravljali smo o tome nekoliko stranica unazad on uvek tera svoje kako nesmeta orati petom ili su oni blagi vozaci ili smo mi sivonje pa sve se raspada u menjacu
vresak je napisao(la):DALI NEKO ZNA KOLIKE SU POPRECNE DIMENZIJE KOCKASTOG (muskog dijela)
KARDANA
b_a_t_a je napisao(la):A zasto bi orao 5 sporom kad je 4 spora samo za 1 km/h sporija od 5-te?