Dragan18
Član
mirko_markovic67 je napisao(la):moj novi IMTručica prednje vuče na blatobranu, blatobran propušta blato
samonoseće bočno staklo
evo ako si propustio ovaj clan je kupio novog pa ga pitaj sta te zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mirko_markovic67 je napisao(la):moj novi IMTručica prednje vuče na blatobranu, blatobran propušta blato
samonoseće bočno staklo
meyconi je napisao(la):Mene interesuje gde bih mogao da kupim kaljeno staklo ali po meri . Ili gde ima zadnje staklo za masseya i koja je cena ? (znam da je off ali kad ste vec stavili sliku stakla od kabine , a meni treba .)
Hvala . Neki kontakt telefon njegov? A jel ima negde orginalno staklo recimo ruma ili negde drugde?kloki je napisao(la):meyconi je napisao(la):Mene interesuje gde bih mogao da kupim kaljeno staklo ali po meri . Ili gde ima zadnje staklo za masseya i koja je cena ? (znam da je off ali kad ste vec stavili sliku stakla od kabine , a meni treba .)
goran staklo pančevo ima sve pravi sve montira i povoljan je
jednostavnije ti je da ako radiš generalnu komplet odneseš na mašinsku obradu i oni ti to odrade ja sam kod mene na 567 tako radioBogdan je napisao(la):Dal neko zna kolko moze da kosta set karika + ruke za 560 89god i da li zna nekog pouzdanog majstora u blizini ns-a koji bi to mogao da odradi?
E vidas to je odgovor za 5! Svaka cast!meyconi je napisao(la):Rasprava na temu o tom IMT 590 je na stranici 80-82
meshter je napisao(la):Karike pogledaj u motinsovoj prodavnici u NS. Njihove karike imaju dobar odnos cena kvalitet. Mozes pogledati i na njihovom sajtu http://www.motins.co.rs/
todor je napisao(la):jednostavnije ti je da ako radiš generalnu komplet odneseš na mašinsku obradu i oni ti to odrade ja sam kod mene na 567 tako radioBogdan je napisao(la):Dal neko zna kolko moze da kosta set karika + ruke za 560 89god i da li zna nekog pouzdanog majstora u blizini ns-a koji bi to mogao da odradi?