nove kabine za imt 539 od 750-950euradanger je napisao(la):e samo mu fali jos +1 i ovako su im menjaci ,jel zna neko posto su kabine za 539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nove kabine za imt 539 od 750-950euradanger je napisao(la):e samo mu fali jos +1 i ovako su im menjaci ,jel zna neko posto su kabine za 539
Pokvario seSTEFAN92 je napisao(la):imam jedan problem imam 533 i ima luft u volanu jena cetwrtina volana ne deluje uopste sta je tu problem??
1; vreteno sa pužemSTEFAN92 je napisao(la):imam jedan problem imam 533 i ima luft u volanu jena cetwrtina volana ne deluje uopste sta je tu problem??
mirko_markovic67 je napisao(la):ako na duplo jači motor staviš isti menjač onda menjač mora imati duplo već broj obrtaja da bi mogao preneti snagu/obrtni moment, što znači duplo kraći radni vek + veće zagrevanje što još skraćuje radni vek zupčanika i lezajeva. znači da to nikako ne može biti dobro. IMT je za ceo vek uspeo da napravi (kupi licencu)2 menjača. nisam čuo da je imao ni multi a o power šiftu i variu verovatno nisu ni čuli, njhovi traktori kasne 4 generacije za svetom ali kad ne zarđujemo više moramo da ih vozimo.