IMT

Podesavanje se radi odvrtanjem ili zavrtanjem spona, jer je na jednom kraju levi, a na drugom desni navoj. Samo pre toga olabaviti selne kod krajeva. Onda postavis tockove na pravac i izmeris da rastojanje s prednje i sa zadnje strane tockova bude jednako, tj da budu paralelni. U principu svaki 533-539 ima luft u glavi upravljaca i tockovi nikad ne mogu idealno da se usteluju. Nije to auto, pa da ga teras na opticku reglazu. Ja to stelujem merenjem pomocu letve i traktor ide pravo i ne haba gume, sto mi je bitno.
::super:: OK probacu tako da uradim

Moze li neko da postavi sliku iz kataloga od aparata za kocenje na imt 539, ne znam da li u mojem nesto fali ne ne propusta vazduh u prikolicu kada stisnem kocnicu

nema vazduha na spojnici za prikolicu, vazduh iz boce udje u aparat i dole vise ne izlazi iz njega, ne znam da ne hvali nesto u aparatu jer bi nesto trebalo da potisne onaj gumeni cep nazad da prodje vazuh

kako god, vazduh ne izlazi iz aparata tako da ne moze ni puniti bocu u prikolici, niti reaguje ona gumica na pritisak koocnice pa mi to sumnjivo sto ne radi, znaci nije mi jasno zasto vazduha nema od aparata ka prikolici, zasto ne reaguje na stiskanje kocnice

Poslednja izmena:
potrebna mi je pomoc posto mi je teco autoelektricar pre neki dan dodje kod njega jedan 577p sa prednjom vucom on mu je uradio komplet instalaciju vlasnik traktora mi je rekao da trazi za traktor 9500e dali je to mnogo para traktor je 92god
Ako nema puno rh, gume solidne, i uopste ako ne izgleda ko' kurva sa stajge, onda vrijedi. Ali ako je traktor ok, kako je dosao do slave da mu se mijenja kompletna el. instalacija?

kako god, vazduh ne izlazi iz aparata tako da ne moze ni puniti bocu u prikolici, niti reaguje ona gumica na pritisak koocnice pa mi to sumnjivo sto ne radi, znaci nije mi jasno zasto vazduha nema od aparata ka prikolici, zasto ne reaguje na stiskanje kocnice

Odvrni crijevo koje dolazi na ovaj ventil pa vidi ide li zrak na njega.Ako ide ili neide javi pa cemo dalje da vidimo gdje je problem.

Uploaded with ImageShack.us

Da li bi neko mogao da mi preporuci od kog proizvodjaca da se kupe karike za IMT 577? Cena nije faktor, bitan je iskljucivo kvalitet!
Hvala

Da li neko zna koliko je (tačno) rastojanje između šarafa koji drža blatobrane lijevog i desnog točka na IMT 533-539?
Ili iz centra rupe ili sa kraja nije bitno?

Biće da je manje, na 1600 obrtaja ide 10 na sat, po meni na 1200 bi trebao da ide oko 6 najviše 7 na sat...

Ja mislim da je malo manje od 7 jer sam ovih dana u setvi gledao u tu je oko 7 ali me sad zdravo mrzi da idem do traktora malo pre smo se rastali.

Uzmeš bilo koji mobilni telefon sa GPS-om i izmeriš stvarnu brzinu. To što piše na obrtomeru je teorija.

Kako se skida ova žica/mreža iz precistača vazduha na 539? Ova gde viri krpa? :)

Da li mora da se skida komplet držač, skidaju creva itd... ili ima neki laksi način koji ja nisam video? Na kraju sam mu samo očistio čašu i promenio ulje...

-Milan

Nazad
Vrh