Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo kralju.... Pitam da mi odgovore oni koji znaju....inace traktor je imt 577
Posto tu siklja ulje hteo bih da znam da li se ta rucica moze skinuti i staviti neka blinda
E baš na to sam mislio ali nisam bio 100% siguran u podatak jer je kod nas daavno izbačena zupčasta pa se slavini uloga promenila.Taj ventil sluzi da se udvoje glavna i pomocna pumpa prilikom rada sa spoljnim potrosacima kojima je potrebna 'jaca pumpa' od pomocne pumpe.
I ja pravim trem za 533, ja sam visok nekih 186cm i meni je rol bar na 150cm, cak neki cm i manje, to je sasvim dovoljno, ako bas hoce jos u vis mozes da napravis nesto na sklapanje zbog garaze.
A jel treba nešto da se prepravi ili kupi od delova ako se skine kompresor?Dragane nije ništa komplikovano a sa karikama ćeš postići manju potrošnju ulja ukoliko stublina nije ovalna i oštećena. Znači karike sigurno a možda i stublinu. Ili ga skini ako ga ne koristiš...