Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo kralju .... Pitam da mi odgovore oni koji znaju....inace traktor je imt 577
Posto tu siklja ulje hteo bih da znam da li se ta rucica moze skinuti i staviti neka blinda
E baš na to sam mislio ali nisam bio 100% siguran u podatak jer je kod nas daavno izbačena zupčasta pa se slavini uloga promenila.Taj ventil sluzi da se udvoje glavna i pomocna pumpa prilikom rada sa spoljnim potrosacima kojima je potrebna 'jaca pumpa' od pomocne pumpe.
I ja pravim trem za 533, ja sam visok nekih 186cm i meni je rol bar na 150cm, cak neki cm i manje, to je sasvim dovoljno, ako bas hoce jos u vis mozes da napravis nesto na sklapanje zbog garaze.
A jel treba nešto da se prepravi ili kupi od delova ako se skine kompresor?Dragane nije ništa komplikovano a sa karikama ćeš postići manju potrošnju ulja ukoliko stublina nije ovalna i oštećena. Znači karike sigurno a možda i stublinu. Ili ga skini ako ga ne koristiš...