Milos M.
Član
Dobar konusno tanjirasti
Konusno tanjirasti je stavljen nov prosle godine,indijske proizvodnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar konusno tanjirasti
nasteluj sigurnosni ventil imas objasnjeno par postova gore kako.nebi trebalo da bude ispod 1bar a netreba ni preko 4Ljudi pritisak ulja na IMT 533 u voznji na pola gasa ili malo manje je oko 6 bara, kad radi na leru onda je oko 2-3 bara. U čemu je problem?
Za imt 533 539 3l treba sive i 2l crvene bez kabine.Farba je reparatur i ima u svim prodavnicama boja i lakova za automobile.Kod nas Dugina kosta 1200 din set tj 1l a Helios 1400.A ako hoces kvalitet onda kupis akrlinu koja kosta 40 d0 60e l.Pogledaj detalnije ovde http://poljoinfo.com/showthread.php?580-Limarsko-Farbarski-radovi/page28trazio sam na predhodnim stranicama,znam da je pisano koja farba treba za imt ali ne mogu da nadjem pa molim opet da neko napise koja farba treba za trup i motor a koja za limariju i koliko koje ,treba komsija da sredjuje na jesen 540 pa da pripremi letos sve sto je potrebno,unapred hvala
Da, da bas na kardansko vratilo ili popularno kod nas "vretence" , ja nesto listao i nisam uspeo da nadjem nistaMislis na kardansko vratilo.Prikljucno vratilo je previse strucna rijec.Ako na isto mislimo onda je Zamjenja semeringa vrlo jednostavna.Malo procitaj koji post unazad i sve ces znati.
Ako ne najdes objasnicemo ponovo.
U kojoj prodavnici ima ventila u Subotici?Ja sam kupio pumpu u Metrou,tamo je receno da nemaju ventil.Ima ventila,možeš da biraš turski ili srpski (valjda),samo se obrati pravoj osobi!