Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa samo je povuci na dole.
ako mislis na sace filtera ono se nevadi iz kucista tog crvenog. celo kuciste se skine i opere naftom i izduva. ako je bas zaprljano i uvuklo dosta prljavstine ja ga potopim u donje kuciste filtera i naspem odmascivac i ostavim preko noci da odradi svoje. malo ga istresem rukom i operem pod mlazom vruce vode sa gornje strane koja ide ka usisnoj grani i izduvam kompresorom pod vecim pritiskom. ako ti je osteceno sace promeni obavezno ceo taj ulozak da nebi uvukljo u motor slucajno te zice. jedan kod nas je prosao sa generalnom motora zbog toga . sace zicano se pocelo raspadati i motor uvukao sve u sebeNe bih pitao da je tako jednostavno. Taj žičani filter je u držaču, koji je crveno obojen na slici, i ne može se izvući od dole jer ga drze neka 3,4 lima, koji su kao paoci na točku. Probao sam da ga cimam, ni makac... a nije mi se skidao citav nosač, tj. ovo "burence".
-Milan
Pozdrav, da li neko zna kako se steluje pritisak ulja na imt 533, gura na 6 u leru....?
Hvala punoSkine se cev koja vodi ulje iz pumpe do filtera za ulje, na mestu gde je ta cev pričvršćena za blok se nalazi ventil sa oprugom, kuglicom i zavrtnjem.
Njega izvadiš i odvrtanjem tog zavrtnja smanjuješ pritisak a zavrtanjem povećavaš.