alen1972
Član
sutra ce biti slika traktora, a za ovaj problem sa kocnicama ako neko zna bio bih mu zahvalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta se radi kad si prvi vlasnik a nemas prvu registraciju-saobracajnu, a sa racunom od pre trideset god. neko da prostite obrisao guzicu!
kako se dokazuje vlasnistvo nad tim traktorom?
Sta se radi kad si prvi vlasnik a nemas prvu registraciju-saobracajnu, a sa racunom od pre trideset god. neko da prostite obrisao guzicu!
kako se dokazuje vlasnistvo nad tim traktorom?
paknovi su novi prosle godine stavljeni, a kosnica mu je nastelovana da hvata dobro ali nece naglo da zakoci iako ja stanem na nju a imam 100kg
Tražiter račun u fabrici.
Pre je bilo, odes sa dva svedoka da potvrde da je to tvoja masina i dobijes papire i normalno registurjes. Ja mislim da je to sad ukinuto, nisam siguran.
Napisao sam na prethodnoj strani da je moglo pre godinu dana. Odes kazes broj sasije i motora i godinu kad je kupljeno. Platis i oni nadju sta ih kosta da prelistaju arhivu i onako nista posebno ne rade.Meni na IMT 539 nikad nije kocio desni tocak kao levi sve dok nisam pre par dana izbacio onu polugu na sipci za kocnicu i sad koci kao auto podjednako bez muke... Sad se kajem sto to nisam ranije uradio!!!!- - - - - - - - - -E druze ja mislim da od toga nema nista.... Ko ce da trazi taj racun od pre 20 god.... Mrka kapa...
mora postojati u arhivi sve kod nas ima jos bijo rat i sve ispreturano pa se moze naci samo moras naci pravog covjeka da to odrari njima je naj lakse reci nema