Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na ovome nekad koci jedan nekad drugi bolje, dosta mu je tvrda kocnica a primetio sam da kad je stisnem (tada losije koci) pustim i odmah ponovo jako zakocim blokiraju oba tocka, kako bih to mogao srediti, da li je kod tebe bilo ovakoMeni na IMT 539 nikad nije kocio desni tocak kao levi sve dok nisam pre par dana izbacio onu polugu na sipci za kocnicu i sad koci kao auto podjednako bez muke... Sad se kajem sto to nisam ranije uradio!!!!
mozes li da ubacis neku sliku sta si ti tu radio i menjao. hvala
meni ce to trebati za kocenje prikolice ali videcu sutra sta se moze uraditi
Napisao sam na prethodnoj strani da je moglo pre godinu dana. Odes kazes broj sasije i motora i godinu kad je kupljeno. Platis i oni nadju sta ih kosta da prelistaju arhivu i onako nista posebno ne rade.
Ja imam ovakve tegove na traktoru, kazes da je stari tip kako izgleda taj drugi tip, noviji?Ma jesu IMT.ovo je od 558 stari tip koliko mi se čini.
ok sad mi je jasno vidjao sam zasecene nosace ali nisam znao cemu sluzi prorez na nosacupa noviji tip je sličan,malo je duži i zasečen je i sa donje strane i kači se na one nosače na traktoru koji su isto zasečeni godište 78 i novije.
ovima nedostaje šraf odozdo i platna, tako se osigurava a oni noviji se stegnu svi zajedno jednim dužim popreko
Ide sae 90, a kolicina je 0,9 litara.Koliko ulja ide u bocnjaku u imt 565? jel ide sae 140?