tesla
Član
Za postavljanje semeringa, za priručan alat se može iskoristiti stari ležaj ili sama košuljica istog promera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sremac da mozda u cenovniku nema i rokova isporuke?
Mi njima pare avansno a oni nama traktore kada?
ja nisam imao problema dosad. imam i druge alate za lezajeve ali kako to reci kad mnogi nemaju niti imaju od cega napraviti. najbolje je napraviti alat i presa. a po pravilu svaki lezaj se posle izbijanja iz kucista menja bez obzira dal izgleda dobar. muka je sto ovi novi nemogu izdrzati ni koliko ovaj stari a kamo li vise kojeg su kvaliteta.a u svakom slucaju se vise mora voditi racuna o kucistu. koliko sam lezajeva sekao kosuljice aparatom i elektrodom da se spase kuciste. pita se napravi a tepsija tesko@vicon022 ovako kako si ti naveo ta izbije lezaj moze ali posle moze i da ga baci
Ma bre brate za rusa imas delova kolko oces i nisu tako losi a ovo iz Indije,Kine katastrofa.Ja ko budala ono kada se pojavise delovi iz Indije i svi kazu dobri ja kupim vodenu pumpu za 533 indijsku kao i jos neke delove kad ono za 5-6 meseci se to pohaba a delova za nju nema pa kaze opet kupuj novu.Ja si zato kupim POBEDA Tesanj i miran sam eto vec 5 godina.Svaki Istocni deo koji sam u zivotu kupio morao sam iz nekog razloga da ga menjam.pa da naravno karta za rusiju je jeftinija
Ma bre brate za rusa imas delova kolko oces i nisu tako losi a ovo iz Indije,Kine katastrofa.Ja ko budala ono kada se pojavise delovi iz Indije i svi kazu dobri ja kupim vodenu pumpu za 533 indijsku kao i jos neke delove kad ono za 5-6 meseci se to pohaba a delova za nju nema pa kaze opet kupuj novu.Ja si zato kupim POBEDA Tesanj i miran sam eto vec 5 godina.Svaki Istocni deo koji sam u zivotu kupio morao sam iz nekog razloga da ga menjam.